ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ ФУТБОЛЬНОГО КЛУБУ: ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ФІНАНСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ - Легенчук, Сергій Федорович; Батіщева, Надія Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Досліджено проблеми розвитку теорії та практик фінансової звітності професійних футбольних клубів. Обґрунтовано напрями її удосконалення на основі аналізу положень УЄФА “фейр-плей”.