ОЦІНКА ВАРТОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА ОСНОВІ ПОКАЗНИКА ЕКОНОМІЧНОЇ ДАНОЇ ВАРТОСТІ: НОВИЙ ПІДХІД ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ТЕОРІЇ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ОСІБ - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Запропоновано підхід до обчислення вартості підприємства, що дає можливість оцінити вплив його діяльності на задоволення інтересів різних груп зацікавлених осіб.