ОБЛІКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ - Жиглей, Ірина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
В статті досліджено питання розкриття та оприлюднення суб’єктами господарювання інформації про економічну, соціальну та екологічну складову діяльності підприємств, які складають собою соціально відповідальну діяльність, а також визначено поняття соціально відповідальної діяльності з метою облікового відображення такої діяльності.