СТІЙКИЙ РОЗВИТОК В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ: ТРАНСФОРМАЦІЙНИЙ ПІДХІД - Гріщенко, О. О.; Грицишен, Димитрій Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Обґрунтовано місце стійкого розвитку в класифікації трансформаційних теорії економічних систем як концепції забезпечення їх фінансово-економічної безпеки.