МОЖЛИВОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ФІНАНСОВОГО АУДИТУ У СЕРЕДОВИЩІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Бенько, Микола Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Обґрунтовано можливість ефективного застосування ІТ у фінансовому аудиті. Визначено перспективний напрям застосування ІТ, процедурно-процесуальні аспекти, що зумовлюють можливість застосування ІТ у фінансовому аудиті.