ДІАГНОСТИКА СТАНУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ СКЛАДНИКІВ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ РЕАЛЬНОГО СЕКТОРА ЕКОНОМІКИ - Юрків, Надія Ярославівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Здійснено характеристику методичних підходів до оцінки економічної безпеки реального сектора економіки в розрізі її ключових функціональних складників. Проведено аналіз макроекономічних та фінансових індикаторів економічної безпеки реального сектора економіки України.