УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПІДПРИЄМСТВ МАШИНОБУДУВАННЯ - Сейсебаєва, Н. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2014)
Досліджено завдання та етапи структурної перебудови діяльності підприємств машинобудування на засадах інноваційного розвитку. Визначено проблеми створення дієвої системи управління інноваційним розвитком підприємств машинобудування. Розглянуто причини, що заважають широкомасштабному залученню іноземних інвестицій в підприємства машинобудування України. Запропоновано заходи щодо активізації управління інноваційним розвитком підприємств машинобудування.