НАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ПІДПРИЄМЦЯ ЯК ОДИН ІЗ КРОКІВ ДО ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО УСПІХУ - Кулаковський, Тарас Юрійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто роль оцінювання можливостей підприємця після обрання підприємницької ідеї в період старт-апу і в подальшій діяльності. Дано розширене поняття можливостей підприємця, приведена структура можливостей, показані методи дослідження можливостей.