ОСНОВНІ ЗАСОБИ: КЛАСИФІКАЦІЯ ДЛЯ ЦІЛЕЙ ОБЛІКУ - Кафка, С. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Наведено підходи до класифікації основних засобів. Досліджено сукупні особливості в трактуванні всієї сутності поділу основних засобів, спираючись на наукові дослідження різних вчених та діючу нормативну базу.