ЕКОНОМІКО-ПРAВОВA CУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ “ФІНAНCОВІ ВКЛAДЕННЯ” ТA “ФІНAНCОВІ ІНВЕCТИЦІЇ” - Здреник, Василь Степанович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розглянуто економіко-правову сутність поняття “фінансові вкладення” та “фінансові інвестиції”. Виокремленно спільні та відмінні риси між даними поняттями, на основі проведеного критичного аналізу тлумачень у наукових та у періодичних виданнях.