ДІАГНОСТИКА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Писаренко, Б. А.; Проценко, Н. Б. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2013)
Розкрита суть забезпечення економічної безпеки промислових підприємств в умовах ринкових відносин, приведена методика визначення рівня економічної безпеки промислового підприємства.