Інструменти самоорганізації у системі управління персоналом - Хандий, Елена Алексеевна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Рассмотрены методы самоорганизации. Предложенная классификация инструментов самоорганизации.