Удосконалення методології планування – важливий напрям підвищення якості планування діяльності підприємств - Тарасюк, Галина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглядаються основні проблеми методології планування діяльності підприємств в сучасних умовах господарювання.