Методологічні основи управління підприємствами готельного господарства на основі маркетингу відносин - Ладиченко, Катерина Іллівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розкрито сутність, зміст та методологічні основи управління готельними підприємствами на основі маркетингу відносин. Досліджено теоретичні основи концепції та представлено передумови його впровадження на підприємствах готельного господарства