Аналіз стану молодіжної зайнятості на регіональному ринку праці - Кремень, О. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Проведено аналіз стану молодіжної зайнятості на регіональному ринку праці і визначено заходи з поліпшення зайнятості в Україні