Регіональні особливості функціонування та розвитку туристичної галузі - Костриця, Микола Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Досліджуються основні показники роботи туристичних підприємств Житомирської області, здійснюються порівняння із загальнодержавними тенденціями. Визначаються перспективні напрямки розвитку галузі в регіоні.