Аналіз інформаційної бази статистичного дослідження ринку праці - Губар, І. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Висвітлено особливості інформації про трудову сферу як базу статистичного дослідження ринку праці.