Інформаційні джерела аналізу спільного підприємства - Бідюк, О. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Висвітлено особливості інформації про трудову сферу як базу статистичного дослідження ринку праці.