Дефініції прибутку в економічних словниках - Цвєтнова, Оксана Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто сутність поняття “прибуток” в економічній літературі, надано критичну оцінку наведених визначень