Професійне судження бухгалтера: проблеми застосування - Рабошук, Аліна Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Узагальнено досвід застосування професійного судження в країнах з ринковою економікою; виявлено можливі наслідки та шляхи зменшення негативного впливу застосування професійного судження українськими бухгалтерами