Визначення фінансових інвестицій в економічній літературі - Пономаренко, Євгенія Броніславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Проведено критичний аналіз визначення фінансові інвестиції в економічній літературі