Історія та іноземний досвід регулювання бухгалтерського обліку - Петрук, Олександр Михайлович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Виявлено закономірності виникнення та розвитку законодавчого регулювання бухгалтерської справи в провідних економічно розвинутих країнах. Запропоновані напрями удосконалення нормативного регулювання обліку і звітності в Україні