Сутність матеріальних запасів, їх класифікація та визначення у бухгалтерському обліку - Мурашко, Олександр Васильович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2007)
Визначено сутність матеріальних запасів, розглянуто класифікацію та необхідність єдиного підходу при визначенні термінів “виробничі запаси”, матеріальні запаси” і “запаси”.