Історичні передумови становлення бюджетування в Україні - Мілінчук, Ольга Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто історичний аспект становлення і трансформування планування в Україні, починаючи з 1920 року до сьогодення.