Сутність і специфіка методів обліку витрат орієнтованих на виробництво готової продукції - Кошевецька, Г. С. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто методи обліку витрат, розглянуто багатоступеневий (багатосегментний) облік витрат. Визначено завдання, які потребують вирішення для ефективного управління витратами підприємства.