Суб’єкти та завдання внутрішньогосподарського контролю процесу резервування - Козлова, Марія Олегівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Наголошено на важливості здійснення внутрішньогосподарського контролю стосовно процесу резервування. Автором виділено суб’єктів та завдання, які вони ставлять задля досягнення своїх цілей у результаті процесу резервування.