Удосконалення нормативного методу калькулювання для підвищення контрольної функції обліку - Каменська, Т. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто нормативний метод калькулювання та його удосконалення з метою підвищення контрольної функції обліку на прикладі підприємств олійно-жирової промисловості