Особливості діяльності підприємств санаторно-курортного комплексу - Гавришків, Ірина Романівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто особливості функціонування підприємств санаторно-курортного комплексу та виділено фактори, що впливають на організацію бухгалтерського обліку й контролю на даних підприємствах.