Бухгалтерський облік як інформаційна система - Дикий, Анатолій Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Бухгалтерський облік розглянуто з позиції системного підходу та обґрунтовано необхідність віднесення бухгалтерського обліку до класу складних інформаційних систем