Складові організації бухгалтерського обліку: історичний підхід - Войналович, Олена Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто розвиток організації бухгалтерського обліку та визначено основні періоди її становлення. У результаті проведеного дослідження сформульовано складові організації бухгалтерського обліку.