Розвиток бухгалтерського обліку в новій економіці: облікова інтерпретація синергетичних ефектів від інтелектуального капіталу - Малюга, Наталія Михайлівна; Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розкрито особливості виникнення синергетичних ефектів, що виникають внаслідок взаємодії складових інтелектуального капіталу, визначено рівні їх виникнення. Висвітлено сутність та особливості бухгалтерського відображення синергетичних ефектів на етапі калькулювання вартості об’єктів права інтелектуальної власності. Розроблено модель відповідності облікової і ринкової вартості підприємства.