Аудит та суб’єкти його здійснення: історія, етапи становлення - Бутинець, Франц Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглядається історія виникнення аудиту, обов’язковість його проведення та питання незалежності аудитора. Даються рекомендації щодо подальшого дослідження проблеми.