Проблеми зайнятості та активізації підприємницької діяльності населення України - Тульчинська, С. О. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглядаються проблеми соціально-економічної політики, спрямовані на підтримку малого бізнесу та підвищення доходів населення.