Діагностика параметрів економічної стійкості підприємства - Проценко, Наталія Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Викладені методологічні основи діагностики параметрів економічної стійкості підприємства, приведена методика розрахунку параметрів економічної стійкості підприємства на основі показників статистичної звітності.