Управління людськими ресурсами промислового підприємства: прогресивні підходи та історична ретроспектива - Мельничук, Дмитро Петрович; Мельничук, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Узагальнено історичні передумови розвитку науки управління та проаналізовано сучасні підходи щодо управління людськими ресурсами промислового підприємства.