Особливості конкурентоспроможності вітчизняної продовольчої продукції - Любченко, А. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Досліджуються внутрішні та зовнішньоекономічні фактори, що здійснюють вплив на посилення конкурентоспроможності галузі виробництва продовольчих товарів в Україні.