Становлення інноваційного підприємства в системі регулювання економічного розвитку АПК - Жебка, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Визначена актуальність створення системи інноваційного підприємництва та розробка заходів його ефективного функціонування.