Місце управлінської звітності в підвищенні оперативності прийняття рішень - Юрківський, Олександр Йосипович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглядаються особливості застосування управлінської звітності в хмелярстві, а також подаються шляхи набрання звітністю необхідних для прийняття рішень якостей.