Економічна діагностика та діагностичний аналіз: сучасні підходи до трактування - Юрківська, Людмила Йосипівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2007)
Розглянуті сучасні підходи до трактування таких понять як економічна діагностика та діагностичний аналіз. Автором виділено два основні підходи щодо вищевказаного трактування та запропоновано власне визначення вказаних понять.