Принципи формування облікової інформації суб’єктами господарської діяльності - Цал-Цалко, Юзеф Сигизмундович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
В статті розглядається характеристика принципів корисності інформації за даними обліку і фінансової звітності, проведена оцінка їх стану щодо потреб споживачів та визначені напрями удосконалення організаційних аспектів формування системи економічних показників і методів організації облікового процесу господарських операцій суб’єктів господарювання.