Взаємозв’язок корпоративного управління та організації бухгалтерського обліку - Скакун, Людмила Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто взаємозв’язок корпоративного управління та організації бухгалтерського обліку. Визначено роль державного регулювання відносин між власниками та акціонерами