Статистичний аналіз горизонтальної та вертикальної структури ВВП - Приходько, К. Р. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто методологічні засади аналізу горизонтальної та вертикальної структури ВВП. Проаналізовано вартісну структуру ВВП за видами економічної діяльності на основі даних таблиць “витрати-випуск”.