Модифікація методу аудиту в електронному середовищі - Пономаренко, О. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянута потреба у адаптації інструментарію аудиту до використання в електронному середовищі.