Розвиток системного трактування бухгалтерського обліку - Петрук, Олександр Михайлович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Уточнюється трактування бухгалтерського обліку як системи, виявляється вплив таких уточнень на теорію і методологію бухгалтерського обліку.