Систематизація підходів формування планово-облікових одиниць в суднобудуванні - Майданевич, Петро Миколайович; Прокопович, Л. Б. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто підходи до формування планово-облікових цін в судобудівництві і їх характеристика