Реінжиніринг бізнес-процесів як передумова створення комп’ютерної системи бухгалтерського обліку на підприємстві - Євдокимов, Віктор Валерійович; Довгаль, Юрій Дмитрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Обґрунтовано необхідність проведення реінжинірингу бізнес-процесів та впровадження комп’ютерної системи бухгалтерського обліку з метою підвищення ефективності систем управління підприємством.