Комерційна таємниця як складова економічної безпеки підприємства - Дикий, Анатолій Петрович; Семенчук, Марина Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Визначено місце та значення комерційної таємниці в становленні системи економічної безпеки підприємства.