Екологічні складові в системі національних рахунків - Данилко, Валерій Кирилович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Розглянуто сучасну вітчизняну практику формування інформаційних ресурсів з екологічних проблем. Запропоновано найбільш вагомі та узагальнюючі показники екологічної статистики ввести до системи національних рахунків, що сприятиме підвищенню ефективності екологічного управління.