Особливості складання звіту про рух грошових коштів за вітчизняними та міжнародними стандартами - Вигівська, Ірина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2005)
Визначено особливості формування Звіту про рух грошових коштів за Міжнародними стандартами фінансової звітності та стандартами бухгалтерського обліку України та Росії.