Тенденції професійної підготовки і працевлаштування молоді - Крушельницька, Ольга Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Проаналізовано тенденції з професійної підготовки і працевлаштування молоді що склались в Україні за останні 5 років.